pinceborozó

Tokajból Bodrogkeresztúr felé haladva, a tokaji Kopasz hegy és a Bodrog kanyarulatának találkozásánál, a városközponttól 3,4 km-re (autóval 5-7 perc), 37-es és 38-as főutaktól 8-10 percre, hangulatos vízközeli helyen várunk borkostolásra, borkorcsolyára, borozásra az arra járókat.
(Térképes megjelenítéshez és útvonaltervezéshez KATTINTSON IDE!)

Pinceborozónkban kizárólag saját termelésű tokaji furmint és sárgamuskotály szőlőfajtákból készített borokat forgalmazunk, melyeket klasszikus, tölgyfafahordós erjesztéssel, érleléssel készítünk.

Az általunk készített, nálunk kapható borfajták:

  • Tokaji Sárgamuskotály - félédes, édes
  • Tokaji Furmint - száraz, félszáraz, félédes, édes és késői szüretelésű

Borainkat 1, 2 és 5 literes petpalackos, valamint 0,75 literes palackozott kiszerelésben forgalmazzuk.

Palackozott borainkhoz igény szerint egy, vagy két palack tárolására alkalmas díszkartondobozt, vagy ajándéktáskát is tudunk biztosítani, valamint vállaljuk boraink egyedi címkézését is.

A Bodrog közelsége lehetővé teszi, hogy vizitúrázók, horgászok is megpihenhessenek, fölfrissülhessenek nálunk, vagy hogy a nem viziúton érkező, vizikirándulást kedvelő látogatóink bérelhető két csónakunkal megtekinthessék a folyókanyarulat szépségeit.

Bár jelenleg pinceborozóként üzemelünk, azonban szolgáltásaink fejlesztése fojamatosan zajlik: hamarosan megnyitjuk éttermünket.

Saját konyhánk megnyitásáig is étterempincékben előzetes bejelentkezés alapján maximum 90 fős csoportok borkóstolóval, borkorcsolyával egybekötött étkezési lehetőségét, valamint zártkörű rendezvények lebonyolítását jelenleg is tudjuk biztosítani.

Az "erdei terasz" melletti "grillteraszon" igény szerint bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre és "tárcsázásra" jelenleg is várjuk vendégeinket.

Előzetes bejelentkezés alapán elérhető egyéb szolgáltatásaink:

  • Lovaglás, lovaskocsizás borkóstolással egybekötve.
  • "Borbusz": Pincetranszfer 9, 20, 27, 48 és 55 fős buszokkal.
  • Kerékpár-, csónakbérlés.
  • Kenutúrák szervezése, kenu(k) bérlése 100 főig.